• Super lieve babyslofjes met cupcakes! Een prachtig babycadeau

  Cupcake babyslofjes, een leuk kraamkado voor een taart-gekke mama!

  Deze schattige babyslofjes in de kleuren licht roze en fuchsia hebben een geweldige cupcake als applicatie. Wat een prachtig kraamkado voor een mama die zelf gek is van taarten en cakejes decoreren! (En ieder ander die van zoete cakejes houdt.)
  Deze lieve slofjes zijn van het merk Inch Blue en gemaakt van 100% zacht leer. Ze beschermen de voetjes, maar laten ze wel op natuurlijke wijze groeien. Ze hebben zachte suede anti-slip zooltjes en zijn makkelijk aan te trekken door het elastiek rond het enkeltje. Alle slofjes van Inch Blue worden in Groot-Brittannië na bestelling met de hand vervaardigd. Dit maakt de slofjes stuk voor stuk uniek!

  banner 120x90.png

  Je kunt deze lieve babyslofjes kopen bij Baby-slofje.nl en zijn tevens verkrijgbaar als cadeaupakket; cupcake babyslofjes en een babypakje met cupcake-afbeelding in een mooi doosje. Is je kindje al wat groter dan zou je kunnen gaan voor de limegroene loopschoentjes van Bellini’s, met extra ruimte voor de teentjes. Je kleine meid zal trots haar eerste stapjes zetten!

  Hieronder de verschillende uitvoeringen babyslofjes met cupcake die Baby-slofje in haar assortiment heeft:

  Post Tagged with ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *